Εκδηλώσεις

Αρκετές άλλες εκδηλώσεις οργανώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους από τον Σύλλογο, όπως:

Πανηγύρι του Προφήτη Ηλία

Κάθε χρόνο μετά τον εσπερινό στη μνήμη του προστάτη του Προφήτη Ηλία, που βρίσκεται στην κορυφή του όρους Ριγάνι, ακολουθεί βραδινή εκδήλωση - πανήγυρι, στον χώρο του προαύλιου του ναΐσκου, με φαγητό, ποτό και μουσική. Η εκδήλωση αυτή οργανώνεται από το Σύλλογο Μαμουλάδας με τη χορηγία της εταιρείας ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, είναι γνωστή σε όλη την περιοχή και έρχονται αρκετοί επισκέπτες για να προσκυνήσουν και να γλεντήσουν.

Πανηγύρι των Αγίων Αποστόλων 

Στον παλιό ναό των Αγίων Αποστόλων που δεσπόζει στο κέντρο της Άνω Μαμουλάδας, μετά τη θεία λειτουργία στις 30 Ιουνίου κάθε χρόνο, ακολουθεί μουσική εκδήλωση την οποία οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος με το κέφι να φτάνει στα ύψη.

Βραδιά Γλυκού στη Μαμουλάδα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαμουλάδας οργανώνει την καλοκαιρινή περίοδο εκδήλωση Βραδιάς Γλυκού. Οι κυρίες του χωριού ετοιμάζουν πληθώρα σπιτικών γλυκών τα οποία απολαμβάνουν οι καλεσμένοι μας. Δημιουργείται κέφι και ακολουθεί χορός αρχικά από τα χορευτικά τμήματα του χωριού και στη συνέχεια όλων των παρευρισκόμενων. 

Οργάνωση εκδρομών

Σε τακτά χρονικά διαστήματα ο Σύλλογος Μαμουλάδας οργανώνει εκδρομές για τα μέλη και τους φίλους του.Τραγούδια της τάβλας στη Μαμουλάδα

Το απόγευμα της Κυριακής του Θωμά, 8 Μαΐου 2016, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαμουλάδας οργάνωσε γιορτή με παραδοσιακά επιτραπέζια τραγούδια στην πλατεία του χωριού. Παρευρέθηκαν περισσότερα από 300 άτομα που πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα - βράδυ με φαγητό, τραγούδι και χορό.
Ήταν μια προσπάθεια των νέων ανθρώπων του Συλλόγου να αναβιώσουν ένα τρόπο διασκέδασης των παλιότερων χρόνων. Τότε που δεν υπήρχε και δεν ήταν και τόσο απαραίτητη ούτε η ορχήστρα, ούτε το μαγνητόφωνο. Τραγουδούσαν με το στόμα. Την προσπάθεια του Συλλόγου βοήθησε ο καθηγητής μουσικής Παντελής Αναστασόπουλος.